Over mij

3V5A0873

Met ruim 25 jaar ervaring als secretaresse op diverse afdelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg ben ik begin 2014 als virtueel assistent gestart. In eerste instantie naast mijn baan in loondienst maar gedurende het jaar bleek dit toch niet helemaal te combineren. Ook ik liep tegen te weinig tijd aan; had geen tijd meer voor leuke dingen, geen tijd voor mijn gezin of familie, geen tijd voor vakantie en te weinig tijd om te genieten van de prachtige zomerweken die we het afgelopen jaar hebben gehad.

Eind oktober heb ik de beslissing genomen om me vanaf 1 januari 2015 voor 100% te richten op mijn eigen bedrijf. Eng? Nee, ik ben geen minuut bang geweest dat ik de verkeerde beslissing heb genomen. Dit is mijn toekomst, hier ligt mijn hart en hierin wil ik me verder ontwikkelen.

Na het volgen van de training “binnen 10 weken een lopend VA bedrijf” aan de Academie voor Virtueel Assistenten, ben ik in mei 2014 gestart met “Virtueel Succes”. Tijdens deze training heb ik ontdekt wat online marketing en online ondernemen is. Een vak apart waar meer bij komt kijken dan ik ooit had gedacht. Een vak dat zich in de huidige maatschappij blijft ontwikkelen waardoor je nooit uitgeleerd bent. Hoe geweldig is dat!

Het voelt goed om het heft in eigen handen te hebben wat betreft de ontwikkeling van mijn talenten. Om zelf te kunnen bepalen hoe, waar, wanneer en met wie ik werk. En dat ik mijn kwaliteiten en vaardigheden in kan zetten voor anderen zodat niet alleen ik, maar ook zij daar profijt van hebben.

Ik kijk er naar uit jou en jouw bedrijf te leren kennen.